GeoGaia en el nostre cos

diagramachakras

El GeoGaia ens connecta amb el nostre nucli energètic per així poder sintonitzar amb el nostre cos de llum, establint un canal que uneix el cos físic entre el cel i la terra. Deixant enrere el control del raciocini, ens podem observar i reunir dades sensibles per poder així arribar als coneixements emmagatzemats del nostre cos energètic.

Els vells relats taoistes ens parlen de que antigament la humanitat vivia el coneixement sense paraules, això implicava que els canals, centres i punts del cos energètic eren un volum infinit d’informació. El desenvolupament de l’autoconsciència i el raonament (el ego) són una adquisió de la consciencia més recent i aquests només empleen alguns canals energètics, perdent així un munt d’informació de la nostra biblioteca de llum i allunyant-nos de la possibilitat de percebre energia directament. Utilitzant l’eina del GeoGaia, podem iniciar aquest procés d’activació personal, ja sigui mitjançant la meditació (activant el codi amb la visualització) o sostenint entre les nostres mans el codi (deixant sentir la forma des d’una actitud de silenci i escolta).

“Les forces naturals, que es troben a dins nostre,

són les veritables sanadores de la malaltia” Hipòcrates

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s