GeoGaia en el nostre entorn

La brúixola GeoGaia, és un diagrama on si col·loquen els 64 codis al seu voltant (parteix de la base del Pakua del Feng Shui), i mitjançant la localització de cada un d’ells podem influir sobre el “Qi” de l’espai atorgant-li vitalitat ambiental i neutralitzar així les influencies nocives.

El nostre entorn és un emissor de tot tipus de freqüències (radiacions tel·lúriques, contaminació electromagnètica, energies còsmiques, etc…) que donen lloc a resultats d’ordre o desordre amb les que per ressonància arribem a sintonitzar i en les que el nostre organisme hi ha de conviure.
Els ambients energètics d’una casa poden influir en la vitalitat dels seus ocupants, per tan és necessari establir un entorn beneficiós que ens resguardi de les freqüències caòtiques i el GeoGaia ens ajuda actuant com a regulador energètic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s