GeoGaia i els Txakres

El Txakra és un “nus d’energia” situat al cos humà que constitueix el centre de contacte i interacció entre el cos físic i el cos subtil.
Els Txakres estan en constant moviment i es situen en diferents parts del nostre cos. Les àrees on es situen els txakres, es veuen afectades per les seves propietats, tan quan els vòrtex d’energia giren saludablement o quan es troben bloquejats.
Aquests centres, formats per capes d’energia que vibren a freqüències cada cop més elevades, s’expandeixen en forma de remolins al voltant del camp electromagnètic que volteja el nostre cos físic. Són energies dinàmiques i ens ajuden a entendre com l’ésser humà processa l’energia en la complexa interacció del múltiples nivells de l’existència. Tos ells s’uneixen en el canal central que recorre la columna vertebral.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s