La Geobiologia

Què és la Geobiologia?

“La ciència que pretén que els éssers humans

i les seves activitats estiguin en harmonia amb el món visible i

invisible que ens envolta (…)”

Nigel Pennick, 1979

En la Geobiologia podem diferenciar:

Geopatia,  “geo”- terra / “pathos”- malaltia. El nostre entorn és un emissor de tot tipus de freqüències (radiacions tel·lúriques, contaminació electromagnètica, energies còsmiques, etc…) que donen lloc a resultats d’ordre o desordre amb les que per ressonància arribem a sintonitzar i en les que el nostre organisme hi ha de conviure.

Domopatia, “domos”- casa / “pathos”- malaltia. Són enfermetats en la casa provinents d’instal·lacions, equips electrònics, aires acondicionats, etc… que generen “QI negatiu” i poden derivar en nervis, stress, depressió, asma…

Domobiòtica, “domos”- casa / “bios”- vida. Estudia la interacció biològica entre els essers vius i els factors energètics que afecten els immobles.

“Les geopaties, la ionització positiva, la radioactivitat, les domopaties i els camps electromagnètics són els responsables del Síndrome del Edifici malalt.”

La geobiologia ens permet detectar radiacions naturals (les xarxes Hartman i Curry, les fractures d’escorça terrestre, els jaciments naturals, els mantells d’aigua subterranis) i les radiacions generades per l’activitat humana (elèctriques, electromagnètiques i radioactives).

La influència de les radiacions, ja siguin naturals o artificials poden incidir en el nostre organisme afectant  des de simples alteracions del son fins a malalties molt greus com processos artròsics, problemes de coagulació, afectació del sistema immunològic, el sistema nerviós central i en el desenvolupament d’enfermetats cardiovasculars i degeneratives.

Per mitjà d’elements de radioestèsia (bàsicament varetes de coure i pèndols) identifiquem llocs de la casa afectats per aquestes “xarxes d’energies tel·lúriques (de la terra) de baixa freqüència” sota les quals “no” hem de romandre (especialment tractant-se de “llits “o llocs de treball i estudi com” escriptoris “on un tendeix a estar-s’hi moltes hores al dia).

Quan comencem a notar els símptomes d’aquestes energies en el nostre cos?

Primer dir que no a totes les persones ens afecta per igual aquest cúmul d’energia nociva. Uns individus tenen més fortalesa que altres, però hi ha grups de persones que són més vulnerables: per la seva edat (nens i ancians), pel seu estat de salut i sobretot les dones embarassades.

Dit això, diferents estudis han comprovat que un 25% de les persones són molt sensibles a les incidències geopàtiques i generen un problema físic entre 0 a 2 anys de dormir en zones o punts alterats.

Un altre 25% de les persones són resistents als punts de vibració negativa, no generant problemes de salut però sí que a vegades sentint-ne alguna dolència.  I el 50% de les persones restants són sensibles a mitjà i llarg termini, creant alguna problemàtica entre 2 i 11 anys després de dormir sobre punts alterats tel·lúricament.

Com hem de dormir?

Dormir fora de les geopaties, intentar ubicar el llit en posició de control de les obertures, és a dir que un cop estirats en el llit boca amunt, puguem veure tant les portes com les finestres de la nostra habitació i per acabar no situar els llits sota de finestres, ja que sempre hi ha corrents, més sorolls, etc…

Com podem eliminar l’energia negativa?

Podem posar en el dormitori uns bols que tingui 1/3 de sal gruixuda i aigua fins el ras de la sal. Quan la cristal·lització pugi, es tira tot i es torna a fer. Si puja en menys d’una setmana és perquè hi ha molta energia per eliminar. Posar una safata o tovallola sota els bols per evitar que es mulli el terra amb els desbordaments.

Espai terra en el minut 12:45, que cadascú en tregui les seves pròpies conclusions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s