Presentació

Hola sóc l’Anna, interiorista i dissenyadora gràfica, especialista en Feng Shui i aficionada a la lectura d’antics oracles.
Fa uns anys cap aquí vaig tenir la sensació de què havia d’utilitzar els meus coneixements per crear una eina que fusiones tot allò del que m’havia envoltat, i de sobte en vaig trobar gestant una criatura i al mateix temps el GeoGaia… després d’un llarg període d’introspecció i de desenvolupament de l’eina, he decidit compartir-lo a tot aquell que senti que el pot ajudar.

El Feng Shui, és una antiga disciplina d’origen oriental, utilitzada bàsicament per localitzar llocs adequats per edificar cases o poblats. Un lloc propici era aquell en que l’energia vital, el “QI”, fluïa de forma harmoniosa y favorable per a la vida humana. En certa manera, el Feng Shui presenta una visió avançada d’antigues pràctiques xamàniques utilitzades arreu del món. El Kan Yu, es practicava en l’antiga Xina, utilitzant l’energia tel·lúrica per preservar la salut i la vida dels seus habitants. A les antigues ciutats de Mesopotàmia s’han trobat claus fundacionals, que segurament s’empraven per harmonitzar la vitalitat de l’entorn. Així mateix els hindús van desenvolupar el Vatsu, un sistema que integrava el cosmos en l’entorn i a la vida.

Ara bé, tot i que en l’antiguitat tenien la percepció de que era necessari fluir amb la vitalitat de l’entorn per desenvolupar-se plenament a la vida, durant l’últim mil·lenni, aquesta consciencia de què tot esta vinculat (la terra, el cosmos i les persones), s’ha anat perdent… En lloc de buscar la parcel·la de terra ideal per a construir en ella una vida plaent i sense complicacions, per general ens veiem obligats a partir d’estructures o construccions ja existents. Així que, en la majoria dels casos, no tenim la possibilitat de controlar ni la ubicació, ni l’orientació, ni l’estructura del que ha de ser la nostra llar.

Aquesta sèrie de factors configuren una imatge ben diferent del practicant de Feng Shui actual, que ha de fer front a nous reptes. Tot i que quan apliquem els principis bàsics del Feng Shui, ens donem compte de que podem comptar amb un munt d’eines per intensificar el “QI” i aconseguir que el nostre entorn sigui més harmoniós.

És aquí on apareix la necessitat de crear el GeoGaia, una eina capaç d’unir diversos conceptes de Feng Shui amb geometria i així poder agilitzar processos energètics per aconseguir l’harmonització del nostre entorn i el nostre equilibri interior.

Qi
“Energial vital QI”

Guardar